10 december Amsterdam Light Festival

Datum:
Zaterdag 10 december
Wat 
Een wandeling door Amsterdam langs het Amsterdam Light Festival.
Dit is een jaarlijks terugkerend festival waarbij je langs lichtkunstwerken door de stad loopt. Bij elk kunstwerk hoort een ander verhaal. Zie onderstaande foto’s uit eerdere jaren. Wat we precies te zien krijgen is een verrassing
De wandelroute is ongeveer 6,5 kilometer. De route loopt via Oosterdok, Amstel en Entrepotdok. Vertrek vanaf Amsterdam Centraal Station.
Informatie van de organisatie:
Tijdens de elfde editie nemen we je mee in de wereld van de verbeelding. Laat je inspireren door de twintig lichtkunstwerken tegen het winterse decor van Amsterdam en Imagine Beyond.

IMAGINE BEYOND

De wereld om ons heen is tijdelijk en kan ineens helemaal anders zijn. Dat hebben we allen de afgelopen tijd ervaren. Maar de kracht van onze verbeelding blijft! Met onze verbeelding kunnen we het hier en nu ontstijgen en onbegrensd de dag van morgen voorstellen. Laat de kunstwerken je meevoeren naar andere werelden. Kijk door het licht en laat je fantasie de vrije loop. Wat zie je? Praten we met lampen? Hebben we alleen nog virtuele bruggen? Stroomt het water omhoog? Ga mee op reis en beleef het zelf!

Kosten
– vervoer naar Amsterdam & terug per trein of auto
– als je met de auto komt: dan is het advies een P&R locatie te nemen, zoals bij Amsterdam Arena, of bij mij te parkeren. Dat is gratis maar brengt wel kosten met zich mee om met het OV in Amsterdam te komen (ov chipkaart of dagkaart: € 8,50).
– drankje(s) voor jezelf (helaas de prijzen liggen hier hoger.)
– eventueel: mee eten na de wandeling. Ik zal een zo betaalbaar mogelijke leuke locatie zoeken.
Om kosten te besparen zal ik mij goed voorbereiden en als gids optreden. En onderweg ook vertellen wat ik weet van wat we zien wat niet bij de lichtjes hoort.
Programma:
16.15- 16.45 uur verzamelen, verzamelpunt is restaurant 1ste klas op perron 1 van het centraal station Amsterdam
16.45 uur start wandeling
17.00 uur de lichtjes gaan aan, start lichtjestocht.
Ca 19.00 uur einde wandeling, mocht je dat willen dan kunnen we samen eten. Ik zal dan een zo betaalbaar mogelijke leuke plek reserveren nabij het centraal station.
Mocht je met de auto komen dan kan je de auto bij mij in Duivendrecht stallen, dat is gratis met parkeerschijf gedurende 2 uur, tot 20.00 uur. Ik verwacht op zaterdagavond geen controle.
1 auto kan bij mij op het terrein en ik heb dan nog voor 2 auto’s een vergunning te leen waarmee je onbeperkt kan staan.
Wil je daar gebruik van maken dan wordt het vertrek vanaf mijn huis uiterlijk 15.30 uur, omdat we nog met het OV naar Amsterdam moeten.
Mocht je vragen hebben, of hulp willen bij het kiezen van een trein of P+R locatie etc. dan hoor ik het graag.
Opgave graag uiterlijk graag voor 25 november zodat ik eventueel nog een restaurant kan reserveren.
Laat bij opgave even weten of je om 19.00 uur de trein/auto terugpakt of nog samen wilt eten. En als je bij mij wilt parkeren.
Tenslotte: ik snap het heel goed als je het te ver weg vindt… en dit uitje overslaat. Dan zien we elkaar gewoon weer in Brabant.
Hartelijke groet,
Heleen Bruining
Rijksstraatweg 2
Duivendrecht
Geen reactie's

Geef een reactie